Kassa

Innehåll i kundvagnen: *
Kundvagnen är tom.
Lägg till varor för 999 kr för GRATIS FRAKT!
Varuvärde: 0 kr
Varav moms ingår med: 0 kr
Totalt inklusive moms och ev. frakt: 0 kr
Lägg till varor för 999 kr för GRATIS FRAKT!
Valt land: SVERIGE *
Valt fraktsätt: DHL Service Point *
GRATIS FRAKT!
För privatpersoner och företag, hämtas hos ett DHL-ombud i närheten. När ombudet mottagit varorna får du ett sms på numret du angett. Kontrollera att du skrivit rätt nummer och ett nummer som tar emot sms, annars får du ingen avisering. Det är bara du som beställer som kan hämta ut paketet. Gratis frakt vid order över eller lika med 999 kr
159 kr
För privatpersoner och företag, hämtas hos ett PostNord-ombud i närheten. När ombudet mottagit varorna får du ett sms på numret du angett. Kontrollera att du skrivit rätt nummer och ett nummer som tar emot sms, annars får du ingen avisering. Det är bara du som beställer som kan hämta ut paketet.GRATIS FRAKT!
Endast till företag och myndigheter, EJ TILL PRIVATPERSONER. Varorna levereras till företagsadressen mellan 07:00 och 17:00 på vardagar.
GRATIS FRAKT!
Hämta dina varor hos oss på Kardangatan 2 i Umeå, mån-fre 08:00-16:00, lunchstängt 12:00-13:00. Gör klart betalningen i webbshopen nu eller betala med ditt betalkort när du hämtar dina varor.
Valt betalsätt: *
Betala med ditt VISA eller Mastercard betalkort, ingen avgift.
En faktura med betalningsvillkor 15 dagar bipackas med varorna. Vi gör en rutinmässig kreditupplysning på dig, kostnad 45 kr.
Gratis vid ett varuvärde överstigande 800 kr
Mina kunduppgifter: *
Jag har läst och förstått köpvillkoren.