Hem » REGATTA NORSKA KVALITETSPRODUKTER

REGATTA NORSKA KVALITETSPRODUKTER

Regatta Flytoveraller & FlytvästarEn flytoverall används året runt, även vid aktiviteter på land. Där behöver du självklart inte någon flythjälp, men en flytoverall skyddar så effektivt mot väder och vind att det knappast finns något bättre. En flytoverall används av fiskare och av båtfolk och för vinterfiske, men även du som kör skoter, sitter på hästryggen, går ut med hunden eller tar långa promenader har stor användning av en flytoverall.

Regatta har arbetat med flytprodukter sedan 1950 och är en av de ledande tillverkarna av flytvästar och flythjälpmedel i Europa.

Regatta har varit inför innovation även på fritidsmarknaden, med nya färger, material och mönster. Under de senaste 10 åren har Regatta också producerat flytdräkter för barn.

Produktutveckling har varit och kommer alltid att vara en kontinuerlig process med hög prioritet på Regatta. Säkerhet, komfort och rörelse under alla förhållanden är våra kvalitetsmått. Regatta har ett nära samarbete med test- och godkännandeorganisationer över hela världen.

Alla flytoveraller är CE-märkta som visar att de är testade och godkända enligt EU:s regler. 
De flesta flytoveraller är även certifierade som sjöräddningsdräkter enligt ISO 15027-1. 

 

Flytplaggen är indelade i olika Newtonklasser. Läs mer om flytsäkerhet, flytkraft och Newtonklasser här.