Hem » BRYGGOR » Flytbrygga Rentukka

Flytbrygga Rentukka

Rentukka brygga.


Flytbrygga Rentukka är en högklassig flytbrygga med rullande pontoner för enkel isättning och upptagning. Flytrygga Rentukka är utvecklad i Finland och tillverkas där sedan 1992.

När du köper din Rentukka flytbrygga köper du inte bara en flytbrygga, du köper också en unik och bekväm funktion som avsevärt förenklar för dig. De patenterade runda pontonerna fungerar nämligen som hjul och du rullar helt enkelt din flytbrygga upp på land på hösten och ner i vattnet igen på våren.

Flytbryggor Rentukka flytbrygga har en mycket hållfast och genomtänkt konstruktion byggd med finskt kvalitetstänk som imponerar på alla plan. Alla metalldelar som stomme, landfäste och beslag är tillverkade i imponerande kraftigt gods och varmgalvaniserade med den modernaste tekniken.

Titta på vår inspirationsfilm och låt dig imponeras av den finska kvalitetsbryggan RentukkaLäs mer om brygga Rentukka flytbrygga här.

 

 

Flytbrygga Rentukka kommer i en mängd färdiga modeller som du ser här under och varje modell är anpassad för att ha rätt antal pontoner och flytkraft för maximal funktion. 

Beställer man bara tillbehör och inte en komplett brygga samtidigt tillkommer en frakt från tillverkaren i Finland på en separat faktura från oss.