Köp- och Leveransvillkor


 

Priser

Alla priser i webbshopen visas inklusive moms.

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-mailadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter med oss. Kontrollera noga att du anger rätt e-mailadress i dina kunduppgifter.

Leveranstid

De flesta lagervaror skickas i regel från oss vardagen efter du lagt din order men beställningar som kommit in före 12:00 en vardag går ofta iväg samma dag.

Leveranssätt

För privatpersoner gäller DHL Service Point eller PostNord MyPack som leveranssätt. Din beställning hamnar på ett utlämningsställe där du hämtar ditt paket. Leveranssättet DHL paket gäller endast för företag och kan inte användas av privatpersoner.

Frakt

Frakt tillkommer på alla varor med vissa undantag. Frakten läggs på när du går till kassan där du kan se fraktkostnaden innan du går vidare till betalning.

Betalningsalternativ

Du kan välja att betal med Klarna, DIBS Kortbetalning, Faktura eller Postförskott. För kunder utanför Sverige är DIBS Kortbetalning det enda alternativet. Väljer du Faktura får du en faktura med betalningstiden 15 dagar (gäller ej om du bor i Danmark eller Finland). Vi gör en rutinmässig kreditupplysning och en administrationsavgift på 45 kr tas ut för detta. Fakturan bipackas med varorna eller skickas som e-mail samma dag dina varor lämnar vårt lager. Betalning sker till vårt bankgiro 613-3334. Vi förbehåller oss rätten att skicka dina varor mot postförskott om vi anser oss ha anledning till det. En kostnad på 45 kr tillkommer för detta. Om du väljer själv väljer Postförskott löser du ut ditt paket på utlämningsstället. En kostnad på 45 kr tillkommer för detta.

Sen betalning

Om du väljer betalningsalternativet Faktura är betalningstiden 15 dagar. Vid sen betalning påförs en förseningsavgift på 75 kr samt dröjsmålsränta enligt räntelagen. Rätten att mottaga betalning kan ske utan ditt medgivande.

Ångerrätt

Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt att ångra ditt köp utan att ange någon anledning. När du returnerar varor med hänvisning till ångerrätten står du själv för returfrakten. Returnera varorna på det sätt som passar dig bäst. Vi återbetalar varuvärdet, ej orginalfrakten, så fort vi mottagit din retur. Om du vill returnera dina varor, meddela oss detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med fakturan eller en kopia av den. På fakturan anger du returorsak "Ångerrätt".

Reklamationer

Om du skulle få en defekt vara eller en felleverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Kontrollera emballaget vid mottagande, eventuell transportskada anmäls omgående till transportören. Meddela oss att du vill returnera varan senast 14 dagar efter det att du har mottagit den. Du måste ta kontakt med oss för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald. Vi skickar en förfrankerad returetikett till dig för retur av den defekta varan. För att returnera en vara ska den vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den. På fakturan anger du returorsak.

Tvist

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.